Faq

Frågor och svar

Var jobbar du och utgår från?

Jag bor och håller till i Sunne men jag åtar mig fotojobb över hela Värmland.


Var tas bilderna?

Jag fotograferar gärna utomhus, hemma hos er eller på annan valfriplats. Vid bebis/gravidfotograferingar kan vi hålla till inne hos er, gärna i ett ljus rum.


Vad gör vi ifall det regnar på vår bröllopsdag?

Gifter er så klart! Dåligt väder betyder lyckligtvis inte dåliga bilder! Det beror på hur mycket det regnar, är det ett stilla regn så går det fortfarande bra att fotografera utomhus. Om det ösregnar så kommmer vi vid konsultationen bestämma alternativ till lokal vid regn. Paraply är att rekomendera, bröllopsbilder med lätt regn och paraply är också väldigt fint.


Hur väljer vi bilder?

Efter ca 7 arbetsdagar kommer provbilderna visas i ett personligt bildgalleri på internet som enbart ni får adressen till. (denna kan sedan skickas vidare till nära och kära av er om ni vill) och ni behöver bara kryssa för de bilder ni vill ha och maila tillbaka till mig.


Hamnar bilderna på din hemsida sen?

Det är valfritt och alla kunder väljer själva om bilderna får publiceras på blogg och hemsida.


Hur betalar vi?

Betalning sker via faktura, fakturan kommer tillsammans med bilder.


Gör du TFP-jobb?

Jag gör TFP sessioner i mån av tid och om det finns en bra idé. Har du någon bra idé? Är du en modell som brinner för det du gör och vill utvecklas och vara kreativ? Hör då av dig!

Bröllop Bröllopsfotograf karlstad bröllopsfotograf värmland

© Caroline Dahlén 2017      E-post      Innehar F-skattesedel                                                                                                      Hemsida av www.emmajansson.se