Caroline Dahlén

Fotografen från Värmlands djupa skogar

Det är jag som är Caroline Dahlén. Fotografen från Värmlands djupa skogar som dricker på tok för mycket te, älskar att gå barfota i trädgården och i skogen. Lyfter tungt på gymmet och åker gärna SUP bräda på sommaren. Människor nära mig bekriver mig som lättsam, inbjudande, kreativ och lite disträ. När jag vill stänga in mig i min egen bubbla så sätter jag på en podd (gärna true crime) och renoverar gamla möbler, målar eller pysslar om mina blommor.


Att få förtroendet att fotografera era livshändelser tar jag inte lätt på utan gör alltid mitt yttersta för att få er bekväma och känna er trygga framför min kamera.


Jag har min utgångspunkt i Sunne, Värmland men jag tar med glädje emot uppdrag från andra städer runt om i Sverige och även runt om i världen om ni vill ha med mig dit. Glöm inte att besöka min instagram, Där kan du se vad jag har för mig på dagarna och på senaste uppdatering om vad som händer runt min fotografering, nya bilder osv.Några snabba:


❥ Bor i ett stort vackert hus från 1920 -talet utanför Sunne. I huset finns tre katter, en franskbulldog och en sambo.


❥ Mina gröna fingrar har jag ärvt av min mamma. Älskar att vara i trädgården och har min egna lilla blomsterodling med dahlior. Pelargoner ligger också varmt om hjärtat.


❥ Älskar att gå på loppisar! Gamla möbler, porslin och gamla ramar är något jag alltid kikar efter. Lite extra kikar jag efter porslinet Gröna Anna som jag samlar på.  

❥ Har nylgen lagt mina skydd på hyllan men spelade länge Ameikansk fotboll på elitnivå. 1 Em-silver, 2 SM-guld, 4 SM-silver ligger tillsammans med skydden på hyllan.


❥ Jag är otroligt hemmakär och älskar mitt Värmland och dess djupa skogar.