Om Caroline Dahlén

Om Caroline Dahlén

Det är jag som är Caroline,   fotografen från Värmlands djupa skogar som dricker på tok för mycket te, gillar att gå barfota på nyslagna åkrar med kameran i handen. Jag  älskar att fånga vackra kärlekspar som gifter sig och kraftfulla hästar med min kamera. Jag är en väldigt social tjej och många upplever mig som full av energi, lättsam och väldigt lätt att känna sig avslappnad tillsammans med.


Jag startade mitt företag  2009, jag började jobba som fotograf på heltid 2013 och har gjort det sen dess. Jag älskar allt som har med fotografering att göra.  Bröllop, porträtt, barn, djur, reklam, företag m.m. Att fotografera i studio är inte min grej, jag fotar gärna utomhus (on location) där jag kan använda det naturliga ljuset för mer levande bilder, därför kommer jag gärna hem till er och fotograferar. Fotograferingen för mig handlar om att fånga känslan och de där speciella ögonblicket i något som händer under en hundradels sekund. Min fotostil är enkel, ljus, naturlig och kontrastrik.


Jag har min utgångspunkt i Sunne, Värmland men jag tar med glädje emot uppdrag från andra städer runt om i Sverige. Glöm inte att besöka min facebook sida eller min instagram, Där kan du se vad jag har för mig på dagarna och på senaste uppdatering om vad som händer runt min fotografering, nya bilder osv.


När jag inte fotograferar så spelar jag amerikansk fotboll på elitnivå,  med ett EM-silver tre SM-silver, två SM-guld och tio tal landskamper i bagaget. 

Bröllop Bröllopsfotograf karlstad bröllopsfotograf värmland

© Caroline Dahlén 2017      E-post      Innehar F-skattesedel                                                                                                      Hemsida av www.emmajansson.se