Referenser

Referenser

Vill ni lämna en referens? Mejla info@carolinedahlen.se!

"Caroline fotograferade oss i samband med vårt bröllop sommaren 2016. Från första kontakt var Caroline professionell, lätt att samarbeta med samt intresserad av att föreviga vår dag på ett personligt sätt utifrån våra idéer och önskemål. Caroline var mycket hjälpsam och kom med många goda tips och råd som gjorde att vi kunde känna oss trygga och avslappnade. Vi är väldigt nöjda med bröllopsfotografierna och de blev verkligen så fina som vi hoppats på. Tack Caroline!"


Lina & Johan - Torsby 2016
"Caroline höll oss lugna under en i övrigt ganska intensiv dag och fick till några riktiga toppenbilder i miljöer och vinklar som vi själva inte kunnat hitta."

 
Eric & Marie - Gräsmark 2016

"Efter vårt första möte med Caroline så var det ingen tvekan om att det var hon som skulle vara vår bröllopsfotograf. All kontakt innan, under och efter bröllopet var okomplicerat och bara perfekt..

precis så som man behöver ha det i bröllopstider när man har miljoner andra saker att tänka på.


Vi är så fantastiskt nöjda och glada över att kunna blicka tillbaka på vår underbara dag,

tack vare Carolines magiska bilder."Julia & Tobias - Kristinehamn 2016

Bröllop Bröllopsfotograf karlstad bröllopsfotograf värmland

Att anlita Caroline som vår bröllopsfotograf var det bästa vi gjorde. Hon får en att känna sig bekväm framför kameran samtidigt som man jätterolig och bilderna blir helt fantastiska. Kan bara varmt rekomendera Caroline som fotograf. Hon är en fantastisk person och fotograf.

Sofia & Linus - Sunne 2016
Vi blev jättenöjda med bilderna från vårt bröllop. Hon fångade verkligen kärleken och lyckan mellan oss.Vi kände oss mycket bekväma med henne, vilket speglas i bilderna

Jenny & Lars - Väse 2015

Vi har anlitat Caroline vid fotografering av barnen och på vår bröllopsdag. Hon lyckas att fånga glädjen i bilderna och hon får både barn och vuxna att känna sig bekväma framför kameran.


Vi köpte det stora bröllopspaket där Caroline var med hela dagen och det är fantastiskt att kunna bläddra i fotoboken och se de förväntansfulla och lite nervösa uttrycken på morgonen när vi var hos frisören och sminket. Och sen ha fina bilder från hela dagen och kvällen - vigseln, utanför kyrkan, bilder på familjen och middagen.


Vi är väldigt nöjda och kommer att fortsätta att boka Caroline för fler fotograferingar under barnens uppväxt.


Hanna & Daniel - Kil 2015

© Caroline Dahlén 2017      E-post      Innehar F-skattesedel                                                                                                      Hemsida av www.emmajansson.se